Workshopy


Už dlho sme sa pohrávali s myšlienkou workshopov, resp. tvorivých dielní, kde by sme sa mohli stretnúť naživo a v pohodovej atmosfére spolu niečo pekné vytvoriť. Síce nám to trvalo, ale dočkali sme (ste) sa :).


1. workshop sa nám podarilo zosnovať v stredu 26.10.22 s témou zimný veniec. Veruže predčil naše očakávania, samozrejme, aj vďaka vám :). Veľa z vás ani netuší, aké talenty v sebe ukrýva. O to viac nás teší, ak odcházdate spokojné, s dobrou náladou a s vlastným výtvorom. Hovoríme v ženskom rode, pretože zatiaľ sa zapojili len dámy :).


Zaujíma ťa, ako to celé prebieha?

Najskôr sa všetci zídeme, pozoznamujeme, niečo zahryzneme. Predstavíme vám náš koncept práce s kvetmi a jednotlivé materiály, s ktorými budeme pracovať. Taktiež poradíme, ktoré si môžete aj voľne sami nazbierať, ak chodíte radi do prírody. Vlastný výtvor má vždy osobité čaro, ak si ho vytvoríte od A po Z :). Ukážeme vám postup, ako jednoducho, no efektívne vytvoríte svoje vlastné krásne dielo.

Taaak a je tu čas pustiť sa do práce. Z pripravených kvetov, tráv, zelene a dekorácií si vyberieš, čo ťa zaujalo a hodí sa ti. Celým procesom ťa budeme sprevádzať, odpovieme na všetky otázky, pomôžeme ti, ak by sa ti náhodou niečo nedarilo. Naučíme vás pracovať tak, aby ste vedeli tvoriť aj sami doma :).

Nemusíš mať žiadne predchádzajúce skúsenosti s aranžovaním alebo prácou s kvetmi. Nezabudni, nejde o život, má to byť predovšetkým zábava a oddych :). So všetkým Ti radi pomôžeme a poradíme.


Čo potrebuješ?

Potrebuješ si vyhradiť 1,5-2 hodinky času a prísť s dobrou náladou a chuťou niečo nové sa naučiť :).

Určite Ťa poteší, že pracovný neporiadok ostane u nás, ty si domov zoberieš len nové zručnosti, vlastnoručne vytvorený veniec či aranžmán a pekný zážitok. 




Navyše je dokázané, že kvety spúšťajú dopamín a serotonín, tzn. šťastné emócie. Tým pádom sa v ich blízkosti cítiš lepšie. Čo viac si priať? Vezmi, kamošku, maminu, brata, sestru a príď si k nám niečo krásne uviť. 

Sleduj nás aj na Instagrame, dozvieš sa o nových termínoch.

Už teraz sa na teba tešíme!


eucalipto.

Cookies

Bez cookies to nepôjde :). Potrebujeme tvoj súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sme ti okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa tvojich záujmov. Súhlas udelíš kliknutím na políčko „Súhlasím“. Vďaka! :)